dijous, 7 de març de 2019

Reglament de la Cursa de les Cigonyes 2019

1. DIA: el dia 12 de maig de 2019 es celebrarà la V Cursa de les Cigonyes.
2. LLOC: a la Reserva Natural de Sebes – Flix: Camí de Sebes s/n.
3. PARTICIPACIÓ: és oberta a tothom que accepti les modalitats de la cursa i aquest reglament. Hi haurà curses infantils i curses de 5 i 10 km. i una caminada popular de 7 km. . Menors de 16 anys necessiten autorització paterna/materna.
4. SORTIDA I ARRIBADA: estaran situades al Mas del Director (Centre d’informació de la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix). L’horari de sortida de les curses de 5 i 10 km. serà a les 10:30 hores. La caminada popular s'iniciarà a les 10:00 hores. Hi haurà habilitada una zona d’aparcament, massatges i servei de guarda-roba. A les 09:45 es tallarà l’accés de vehicles a la zona.
5. CIRCUITS: en el recorregut de 5 km. hi haurà un avituallament al punt quilomètric 2’5 i un altre als 4 km. En el circuit de 10 km. hi haurà un avituallament al km. 5 i al km. 8. Circuits amb un 80% de camí, 10% senders i 10% asfalt.
Les curses infantils es realitzaran en circuit habilitat al voltant del Mas del Director amb les distàncies apropiades per als infants:
Nascuts el 2015 – 2014: recta curta darrere el Mas del Director.
Nascuts el 2013 – 2012: recta llarga darrere el Mas del Director.
Nascuts el 2011-2010-2009: una volta al circuit A Mas del Director.
Nascuts el 2008-2007-2006: dos voltes al circuit B Mas del Director.
6. CATEGORIES: PREMIS NO ACUMULABLES ENTRE CATEGORIES
o   Podi General, 3 trofeus masculí i femení
o   Sènior (2004- 1978), 3 trofeus masculí i femení
o   Veterans (1977 - 1968), 3 trofeus masculí i femení
o   Màsters (1967 - 1918), 3 trofeus masculí i femení
7. INSCRIPCIONS: Es realitzaran al portal http://www.iter5.cat  El preu de les inscripcions dependrà de la data d’inscripció: Dia Lowcost: 11 I 12 MARÇ obsequi de samarreta (11 €). Del 13 de MARÇ fins al 12 d’ABRIL: samarreta (13 €). Del 13 D’ABRIL fins 10 de MAIG samarreta fins arribar als 300 inscrits (15 €) tant pels que la faran caminant com corrent. Les inscripcions online es tancaran dijous 10 de maig a les 24:00 hores. Els primers 300 inscrits tindran una samarreta exclusiva de la cursa. La data límit per escollir talla de samarreta és el 12 d'abril.
Les inscripcions a les curses infantils són gratuïtes.
Important: els preus són amb xip propi, si no se’n té s’haurà de pagar 2 € addicionals pel xip de lloguer.
De cada inscripció es destinarà 1 € per la capta solidària per famílies amb nadons de la comarca.
No s'admetrà en cap cas la devolució de la inscripció. Només s'admetran canvis de qualsevol dada associada a les inscripcions fins a 24 hores abans del tancament del període de inscripcions que figura en el reglament de la cursa. A partir de l'últim dia del període de inscripcions fixat, no s'acceptarà cap tipus de modificació.
8. OBSEQUIS: s’entregarà una bossa del corredor amb obsequis dels nostres patrocinadors. Quan finalitzi la cursa hi haurà un entrepà i beguda per tots els participants a la zona del corredor.
9. DORSALS: el lliurament de dorsals als participants serà de 08:30 a 10:00 hores al Mas del Director el mateix dia de la cursa. L’organització es reserva el dret de demanar el DNI o document substitutiu si ho considera oportú. 
10. CRONOMETRATGE: es farà mitjançant l’empresa Chronos Iter5 SL amb xip que portaran tots els participants inscrits a la cursa o caminada.
11. ASSEGURANÇA: tots els participants gaudiran d’una assegurança d’accidents contractada per l’organització de la cursa.
12. RESPONSABILITAT: L’organització no es fa responsable dels danys, tant morals com materials, que puguin patir els participants o espectadors durant la cursa. El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, així com en qualsevol publicació o fulletó, sense ànim de lucre. L’organització no assumirà cap responsabilitat si la cursa es suspèn o s’ajorna per causes meteorològiques i/o força major. En aquests casos l’organització comunicarà als participants pels mitjans adients el nou dia i hora de celebració de la cursa. Tot allò imprevist en els reglament serà resolt pel comitè organitzador. La inscripció implica el coneixement i acceptació del present reglament.
13: TRACTAMENT DADES PERSONALS: A l'inscriure's a la Cursa de Les Cigonyes, els participants donen el seu consentiment per a que la Reserva Natural de Sebes i Iter5, per si mateixos o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva o promocional, les seves dades de caràcter personal.
 D'acord amb el que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d'accedir a aquests fitxers amb l'objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial en seu contingut. Per fer-ho, s'haurà de sol·licitar per escrit a la direcció de l'empresa responsable de la gestió de dades ITER5.
Així mateix i d'acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la cursa de les Cigonyes, per tot el món (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistat classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de forma expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.
L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el dia abans de la cursa per necessitats pròpies.


Per qualsevol dubte o consulta adreceu-vos a: www.facebook.com/gnfreixe , https://cursacigonyes.blogspot.com.es o a cursacigonyesflix@gmail.com .

Guia de Talles Samarreta Firehawk


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada